Apple назвала найкращі програми та ігри для своїх продуктів у 2019 році

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Apple назвала найкращі програми та ігри для своїх продуктів у 2019 році

Sky: Children of the Light

Apple

Компанія Apple обрала найкращі ігри та програми для своїх продуктів у 2019 році, повідомляється на її сайті.

Найкращим додатком для iPhone назвали Spectre Camera. «Цей додаток на базі штучного інтелекту використовує неймовірну кількість технологій, які дозволяють кожному робити неймовірні фотографії з довгою витримкою», — описує програму Apple.

Додаток для малювання скетчів Flow by Moleskine став найкращою програмою для iPad. У компанії зазначили, що його інструменти дозволяють створювати реалістичні зображення.

Для компʼютерів під управлінням Mac OS додатком року стала програма для верстки графічної продукції Affinity Publisher. Додаток The Explorers визнали найкращим для Apple TV. Додаток призначений для «дослідників, які створюють «візуальний образ» планети Земля шляхом обміну відео та фотографіями. Перед публікацією для створення якісної бази матеріалів їх перевіряють модератори.

Кращою грою року для iPhone компанія Apple назвала квест Sky: Children of the Light, для iPad — пригодницьку гру Hyper Light Drifter. Кращою грою для компʼютерів Mac стала GRIS, а для Apple TV — Wonder Boy: The Dragonʼs Trap. Грою року на платформі Apple Arcade вибрали Sayonara Wild Hearts.

  • Apple запустила музичну премію Apple Music Awards. Її присуджуватимуть найбільш талановитим і видатним музикантам на основі думок редакторів сервісу та вподобань слухачів з усього світу.
  • Головний дизайнер компанії Apple Джонатан Айв залишає компанію. Головними причинами звільнення Айв назвав відповідний час і завершення великих проєктів під його керівництвом, таких як Apple Park (нова штаб-квартира Apple).