Кабмін створив комісію для розслідування пожежі в одеському коледжі, де загинуло двоє людей

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Кабінет міністрів 6 грудня створив урядову комісію з розслідування причин пожежі в Одесі. Відповідне розпорядження було прийнято сьогодні на позачерговому засіданні уряду, передає Урядовий портал.

Комісія має встановити причини пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про результати розслідування Комісія має доповісти уряду до 20 грудня 2019 року.

До її складу увійшли перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, міністр освіти та науки Ганна Новосад, міністр розвитку та економіки Тимофій Милованов, міністр розвитку громад Альона Бабак, міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, міністр соціальної політики Юлія Соколовська, голова ДСНС Микола Чечоткін, голова Нацполіції Ігор Клименко та представники Одеської облдержадміністрації.

Премʼєр-міністр також дав розпорядження ДСНС провести позачергові перевірки стану протипожежної безпеки в обʼєктах підвищеного ризику, де постійно перебуває велика кількість людей.

Наразі працівники ДСНС продовжують пошуково-рятувальні роботи, які супроводжуються розбором конструкцій та гасінням окремих осередків тління, які виявляються в завалах.