Центр протидії корупції: В ексдружини Труханова знайшли пістолет та $300 тисяч

Автор:
Ольга Березюк
Дата:
Центр протидії корупції: В ексдружини Труханова знайшли пістолет та $300 тисяч

Facebook / Геннадий Труханов

На засіданні Вищого антикорупційного суду у справі одеського міського голови Геннадія Труханова, якому інкримінують подання недостовірних відомостей у деклараціях, показали відео про те, як під час обшуків у його колишньої дружини знайшли гроші та зброю, що належить йому.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

«На суді у справі Труханова показали цікаве відео. Прокурори показали обшуки в помешканні пані Колтунової. Офіційно — це ексдружина одеського мера. Неофіційно все вказує на те, що вони розлучились фіктивно, щоб не декларувати численне майно», — йдеться в повідомленні ЦПК.

На відео НАБУ видно, що у сейфі Колтунової знайшли пістолет (власність Труханова) і $300 тисяч, які начебто належать матері мера Одеси.

На питання, що робить пістолет Труханова та гроші його матері в колишньої дружини, з якою він нібито не живе і чиє майно не декларує, мер Одеси заявив, що справа в ремонті і перевезенні речей туди-сюди. А мамині гроші у Колтунової, тому що вона довіряє і «багато в чому ближча» ексдружині Труханова, ніж він сам.

На ще одному відео, показаному у суді, Труханов каже телефоном мамі (якій нібито належать $300 тисяч у цьому приміщенні), що перебуває з детективами «у нас на дачі», що може свідчити про фактичні стосунки між ним та ексдружиною Колтуновою, які він заперечує.