Тарантіно заговорив про зйомки третьої частини «Вбити Білла». Картина може стати останньою в його карʼєрі

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Культовий режисер Квентін Тарантіно планує зняти продовження фільму «Вбити Білла» та веде перемовини з актрисою Умою Турман. Про це він розповів в інтервʼю з Енді Коеном.

«Вчора я вечеряв з Умою Турман, ми були в крутому японському ресторані. Вона хвалила мене, я хвалив її, прекрасна ніч. Я вже уявляю, що буду робити. Є певна концепція, я знаю, що сталося з героїнею після другого фільму і що трапиться в третьому. Не хочу, щоб усе закінчилося якоюсь безглуздою історією, вона заслуговує на краще», — розповів режисер.

Тарантіно підкреслив, що проєкт «точно можливий», але триквел буде готовий не раніше, ніж через три роки. Зараз на порядку денному у Квентіна — пʼєса для театру, мінісеріал з пʼяти епізодів, написаний ним ще до зйомок «Одного разу в Голлівуді».

Режисер вже давно говорив про те, що думає про третю частину «Вбити Білла». Раніше він розповідав , що третя частина має «зосередити увагу на вже дорослій доньці Верніти Грін, яка хоче помститись Беатрікс Кіддо (героїня Уми Турман) за вбивство її матері».

Раніше Тарантіно заявляв, що планує завершити режисерську карʼєру після зйомок 10-ї картини. Наразі він вже відзняв девʼять, тож якщо наміри щодо «Вбити Білла» підтвердяться, фільм стане останнім у карʼєрі Тарантіно.