Facebook «втомилася»: у соцмережі стався глобальний збій

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Користувачі соціальної мережі Facebook скаржаться на збій у її роботі. Про це повідомляє сервіс Downdetector.

Зокрема, йдеться про збій у Великій Британії, Нідерландах, Франції, Італії, Німеччині, Чехії, Польщі, Румунії, Угорщині, Іспанії, Австрії, Данії, Болгарії, Хорватії, Україні та США.

За даними порталу, у 58% користувачів проблеми з підвантажуванням стрічки новин, 25% юзерів взагалі не можуть зайти у соцмережу, а у 15% Facebook повністю «лягла».

  • 22 листопада користувачі Telegram в усьому світі скаржились на збій. Особливо постраждали українські, білоруські та російські користувачі месенджера. Із проблемами також зіткнулися користувачі з Німеччини, Індії, Камбоджі.
  • Facebook представила додаток Viewpoints, який буде нагороджувати користувачів за участь в опитуваннях, дослідженнях і за виконання завдань. Компанія збирається використовувати зворотний звʼязок з користувачами, щоб покращити свої продукти, зокрема Facebook, Instagram, WhatsApp, Portal та Oculus.
  • Соціальні мережі Facebook і YouTube видаляють контент, що розкриває імʼя інформатора, який подав скаргу на розмову президента США Дональда Трампа з Володимиром Зеленським. Twitter цього не робитиме.