«Квартал 95» прокоментував показ серіалу «Слуга народу» на російському телебаченні: права на показ продав шведський дистрибʼютор

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Права на показ серіалу «Слуга народу» з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі російському телеканалу «ТНТ» передала шведська компанія Eccho Rights (дистрибʼютор низки продуктів студії «Квартал 95» з 2012 року). Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу студії.

«Eccho Rights володіє світовим правами на дистрибʼюцію деяких тайтлів бібліотеки «Квартал 95». Компанія продає на різні території різні види прав: трансляція на ТБ, VOD-права і т. д.», — заявили в «Кварталі».

Водночас у студії не відповіли на питання, на яких умовах буде вестися показ «Слуги народу» на російському телеканалі «ТНТ», а також чи отримає «Квартал 95» роялті з цього показу.

  • На російському телеканалі «ТНТ» покажуть серіал «Слуга народу» з Володимиром Зеленським у головній ролі.
  • Серіал уперше покажуть на російському телебаченні. На «ТНТ» закликають «дивитися версію Зеленського, яка вдалася». «Слугу народу» показуватимуть у будні дні у прайм-тайм, о 19:00, починаючи з 11 грудня.
  • У березні Володимир Зеленський оголосив про закінчення зйомок серіалу «Слуга народу».
  • Наприкінці березня зазначалося, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення може перевірити ефір каналів, які показують серіал «Слуга народу — 3» через серії з меседжами про «розпад України».