Репер A$AP Rocky показав, як правильно завʼязувати платок у стилі Babushka Boi

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Репер A$AP Rocky показав, як правильно завʼязувати платок у стилі Babushka Boi

Instagram / asaprocky

Американський репер A$AP Rocky зняв ролик про те, як правильно завʼязувати хустку, щоб повторити його образ з кліпу “Babushka Boi”. Відеоінструкцію він опублікував в Instagram.

Послідовність дій наступна: покласти хустку на голову, вільні кінці перекинути назад, обвести навколо шиї та завʼязати під підборіддям.

Що за стиль Babushka від A$AP Rocky?

З кінця 2018 року він почав зʼявлятися на світських заходах у завʼязаній на голові кольоровій хустці, яку він називає «бабушка».

Пізніше A$AP Rocky пішов ще далі та вирішив записати повноцінний трек, де він постав перед публікою в амплуа російської бабусі — у кадрі свого нового кліпу американський репер носить хустку. Babushka Boi — це імʼя одного з гангстерів, які за сюжетом кліпу втекли від поліції. Разом із колегами він грабує банки та тікає від переслідування. Поліцейські в кліпі носять свинячі пʼятачки.

Випуску кліпу передували кілька тизерів: музикант почав зʼявлятися на заходах у хустці, завʼязаній як у бабусі, перейменував себе в соцмережі Instagram на Babushka Boi, а за кілька днів до виходу кліпу опублікував трейлер, у якому звучить російська мова та кавер на пісню «Мурка».

  • На початку липня в Стокгольмі суд дозволив затримати A$AP Rocky і членів його команди за бійку. Двоє хлопців переслідували музиканта протягом години, після чого між ними і командою A$AP Rocky виник конфлікт, який закінчився бійкою.
  • Через арешт A$AP Rocky організаторам фестивалю Atlas Weekend у Києві довелося замінити його на американського репера A$AP Ferg.
  • Окружний суд Стокгольма відпустив з-під варти A$AP Rocky, якого звинувачували у нападі та побитті вихідця з Афганістану Мустафи Джафарі.