19 грудня в усіх районах Києва офіційно засвітять ялинки

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

19 грудня, на День Святого Миколая, разом із головною новорічно-різдвяною ялинкою офіційно й урочисто засвітять ялинки в усіх районах столиці. Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради.

У Голосіївському районі засвічення головної районної ялинки традиційно відбудеться в Голосіївському парку культури і відпочинку ім. М. Рильського о 17:00.

У Дарницькому районі засяяють одразу дві новорічно-різдвяні ялинки. Головну ялинку району засвітять 19 грудня о 19:00 в Парку імені воїнів-інтернаціоналістів на вулиці Вербицького. А 20 грудня о 18:00 на площі біля Палацу культури «Дарниця» засвітять ялинку Дарницького району та відбудеться святковий концерт.

У Деснянському районі свято з нагоди засвічення районної новорічної ялинки відбудеться 19 грудня із 16:00 до 19:00 на просп. Маяковського, 29, біля будівлі Деснянської РДА.

Свято засвічення головної новорічної ялинки Дніпровського району розпочнеться 19 грудня о 16:00 в Парку культури та відпочинку «Перемога» на бульварі Перова, 2.

В Оболонському районі 19 грудня о 16:00 засвітять районну новорічну ялинку на майданчику біля РДА.

19 грудня о 17:30 біля Арки дружби народів урочисто засвітять головну новорічну ялинку Печерського району.

У Подільському районі 19 грудня на Контрактовій площі в новорічному містечку засвітять святкову ялинку, прикрашену за мотивами опішнянського гончарного мистецтва.

Центральну ялинку Святошинського району вперше засвітять 19 грудня о 16:00 в парку «Інтернаціональний» (просп. Леся Курбаса, 10ж).

У Солом’янському районі в парку імені М. Островського 19 грудня о 16:00 відбудуться засвічення новорічної ялинки, святковий концерт та розваги для дітей.

Загальнорайонна новорічна святкова програма Шевченківського району із засвіченням ялинки стартує 19 грудня о 16:00 в парку імені Тараса Шевченка.

  • Біля Офісу Зеленського відкриють безкоштовну ковзанку.
  • В Україні продали майже 180 тисяч ялинок. У Держлісгоспі кажуть, що цього року новорічні дерева подорожчали.
  • Програма новорічних святкувань на Подолі.
  • В одному з готелів Іспанії встановили різдвяну ялинку вартістю $15 млн.
  • Українці відпочиватимуть по чотири дні поспіль на Новий рік і Різдво.