«Вона не хоче, щоб страждали невинні люди». Підозрюваний Антоненко подякував матері Шеремета в листі з СІЗО

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Підозрюваний у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета музикант і ветеран АТО Андрій Антоненко передав із СІЗО листа, в якому подякував матері Шеремета та спростував свою причетність до вбивства журналіста. Відповідний лист на своїй сторінці у Facebook оприлюднила директорка гурту Riffmaster Поліна Іванова.

Антоненко передав матері білоруського журналіста слова подяки за її позицію.

«Я дякую матері Павла Шеремета за те, що вона не хоче, щоб страждали невинні люди», — написав підозрюваний. Він подякував усім друзям і колегам за підтримку.

Також у листі він заявив, що не винен у вбивстві Шеремета. «Я не причетний до вбивства Павла Шеремета і ні в чому не винен, що б не говорили люди зверху. Це все брехня! Повна. І з першої літери», — наголосив Антоненко.

У кінці листа підозрюваний додав: «З повагою до всіх і співчуттям до мами Павла Шеремета».

  • За даними слідства, ветеран АТО Андрій Антоненко є організатором вбивства журналіста Павла Шеремета. 14 грудня його заарештували на 2 місяці.
  • Антоненка та ще кількох підозрюваних затримали 11 грудня. 12 грудня Печерський районний суд Києва відправив під домашній арешт підозрювану Яну Дугарь. Пізніше суд заарештував на 2 місяці ще одну підозрювану — Юлію Кузьменко, яка, за версією слідства, заклала бомбу під авто Шеремета.
  • Для того щоб з’ясувати, чи може бути лікарка Юлія Кузьменко причетною до вбивства журналіста Павла Шеремета, фахівці провели три дослідження: психологічне, портретне та криміналістичний аналіз ходи. За даними «Слідство.Інфо», документ комплексної експертизи засвідчує, що четверо фахівців підписали висновки, які суперечать один одному.
  • 20 липня 2016 року в Києві було вбито журналіста Павла Шеремета, його автомобіль підірвали в центрі міста о 07:45. За три роки справу так і не розкрили.