У Чернігівській області зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка. Троє загинули і 16 отримали поранення

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Чернігівській області біля села Мости (Бахмацький район) зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка, внаслідок чого загинули троє людей і ще 16 отримали поранення різної тяжкості.

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що автобус прямував з Херсона до Москви. Поліція області уточнила, що автобус вдарив вантажівку Iveco при обгоні.

«За попередньою інформацією, водій автобуса під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Під час зіткнення з напівпричепа вантажівки вилетіли рулони пресованого паперу та пошкодили проїжджаючий автомобіль Toyota Camry. Внаслідок автопригоди водій автобуса та двоє пасажирів загинули на місці, 16 людей госпіталізовано до Бахмацької лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. У числі травмованих — змінний водій та пасажири автобуса, а також водій вантажівки [громадянин Сербії] і пасажир легкової Toyota», — сказано в повідомленні.

Серед постраждалих є одна 8-місячна дитина. Її з матірʼю взяли жителі села, з яким домовилися поліцейські. Правоохоронці розслідують порушення правил дорожнього руху.