У Німеччині Burger King давав безкоштовний бургер тому, хто вголос зачитає спойлер нових «Зоряних воєн»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Мережа ресторанів швидкого харчування Burger King проводила в Німеччині незвичайну акцію — будь-який відвідувач міг отримати безкоштовний обід, якщо погодився дізнатися спойлер нової частини «Зоряних війн». Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

«Ми хотіли дізнатися, наскільки сильно люди люблять бургери та чи готові вони заради них пожертвувати своєю любовʼю до фантастичного фільму», — розповів глава відділу маркетингу Burger King Клаус Шмеінг.

Стандартні назви страв в Burger King замінили на назви, які містять спойлери до фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Щоб замовити безкоштовну їжу, потрібно було вголос прочитати її назву зі спойлером. На цьому страждання фанатів не закінчувались — спойлери були і після отримання замовлення: тексти, що розкривають деталі сюжету, можна було знайти у коробочках з бургерами, у картоплі фрі та навіть на трубочці для напою.

Burger King брав спойлери з німецького сайту про кіно, але, за словами Шмеінга, чи справді вони правдиві, можна буде дізнатись лише після перегляду фільму.