Напередодні свята. Олена Зеленська перетворила Будинок із химерами на «Дім таємничого М…»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Напередодні свята. Олена Зеленська перетворила Будинок із химерами на «Дім таємничого М…»

Пресслужба Офісу президента України

До дня Святого Миколая Олена Зеленська підготувала святковий подарунок для соціально незахищених дітей. Про це повідомляє пресслужба президента.

«Діти, позбавлені батьківської опіки, вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти загиблих військовослужбовців та діти з особливими потребами. Діти, дитинство яких, на жаль, не є безтурботним і безхмарним. Саме їм ми хотіли подарувати маленьке диво та створили для них цей благодійний проєкт [«Дім таємничого М…»]», — розповіла перша леді.

Зазначають, що в «Домі таємничого М...» буде розгортатись сюжет новорічного детектива. Запрошені діти стануть безпосередніми учасниками подій.

«Казка — не просто вистава, а постійний інтерактив, подорож кімнатами Будинку з химерами, упродовж якої діти разом із головними героями виконують завдання, вирішують головоломки, шукають підказки та розкривають таємницю», — пояснила Зеленська.

Режисером проєкту стала Олена Коляденко.

Планується, що Дім з химерами відвідають понад 1 тис. дітей віком від 7 до 12 років, запросити яких допомагало Міністерство соціальної політики.

Пресслужба Офісу президента України