Telegram-канал «Темний лицар» написав, що чоловік нардепа Євгенії Кравчук погрожував її колезі Дубінському. Нардеп назвала це фейком

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Народний депутат від партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук спростувала інформацію, що нібито її чоловік, начальник Бориспільського відділу поліції Тарас Кравчук погрожував її колезі — народному депутату Олександру Дубінському. Про це вона сказала в коментарі theБабелю.

«Мій чоловік нікому не погрожував. Ця інформація є фейком. Але Олександр Дубінський міг звернутися до мене і запитати, чи це може бути правдою», — сказала Кравчук.

При цьому вона наголосила, що цю інформацію розповсюдили з метою «розхитати ситуацію у фракції».

Інформація про погрози напередодні була розповсюджена в анонімному Telegram-каналі «Темний лицар», де повідомили про нібито розмову з Тарасом Кравчуком.

«Учора товариш Тарас Кравчук, який є главою Бориспільського ОП ГУНП, повідомив нам про плани підстрелити товариша Дубінського», — написали на каналі.

Також у «Темному лицарі» додали, посилаючись нібито на доповідну на керівника ГУНП Київської області Андрія Нєбитова, що Кравчук «вимагає від підлеглих щомісяця здавати 20 протоколів за статтею 130 КУпАП (керування автомобілем у нетверезому стані) та 1 протокол за статтею 173-2 (домашнє насильство) під загрозою позбавлення премії».

Згодом на цю інформацію відреагував сам Дубінський на своєму Telegram-каналі. Нардеп припустив, що це може бути «провокацією проти колеги ітаїї чоловіка», але з іншого боку він не може погрози залишити просто так.

«З одного боку, не виключаю, що це може бути провокацією проти моєї колеги та її чоловіка. З іншого, загроза «вполювати» не може бути залишена просто так. Тому звернуся до керівника Нацполіції Клименка з проханням перевірити цю інформацію», — написав Дубінський.