У Канаді Трампа вирізали з фільму «Сам удома 2». Президент США пожартував, що це через Трюдо

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Канадський телеканал CBC показав фільм «Сам удома 2» з вирізаним камео президента США Дональда Трампа. Американський лідер у боргу не залишився і пожартував, що причиною всьому став премʼєр Канади Джастін Трюдо.

Зникнення камео лідера США сталося майже відразу після того, як Трамп заявив, що пишається участю в зйомках культової американської комедії.

«Щороку багато говорять про це, особливо в різдвяні дні. Вони говорять, зокрема діти молодшого віку: “Я щойно бачив тебе в кіно”. Вони не бачать мене в телевізорі так само, як вони помічають мене в кіно. Це хороший фільм, і я був, мʼяко кажучи, молодшим. І для мене було честю зробити це», — розповів він під час телемосту з американськими військовими.

Першими увагу на те, що Трампа прибрали з фільму, звернули користувачі Twitter. Глядачі припустили, що редагування епізоду «Сам удома 2» за участю Трампа було політично вмотивованим.

Пізніше канадський телеканал СВС підтвердив, що видалив сцену з участю Дональда Трампа з фільму «Сам удома 2». Представник телеканала Чак Томпсон заявив, що цей епізод був вирізаний з телевізійної версії пʼять років тому, коли Трамп ще не був президентом.

«Як це часто буває з фільмами, адаптованими для телебачення, хронометраж «Сам удома 2» був скорочений. Сцена з Дональдом Трампом і деякі інші були вирізані, оскільки не мали прямого відношення до сюжету», — сказав працівник CBC, зазначивши, що телеканал таким чином прагнув збільшити обсяг реклами під час показу.

Не пройшов повз цієї події і сам Трамп — у Twitter він віджартував, що сцену вирізали, оскільки «Джастіну Трюдо не дуже подобається, коли він змушує його платити за НАТО чи за торгівлю».

  • Премʼєр Канади Трюдо пожартував над Трампом. Лідер США образився і перервав участь у саміті НАТО. Пізніше Трамп заявив, що після запланованої зустрічі з данськими лідерами він повернеться до Вашингтона. А також додав, що не буде проводити заплановану пресконференцію.
  • Трюдо заявив, що не говорив нічого поганого про президента США Дональда Трампа на прийомі в Букінгемському палаці. Трюдо пояснив, що його слова про працівників адміністрації Білого дому, у яких «відпали щелепи», стосувалися моменту, коли Трамп оголосив резиденцію Кемп-Девід місцем проведення наступного саміту G7.