Вночі: звільнених з полону військових направлять на реабілітацію, базу США в Іраку обстріляли ракетами, а в Уругваї знайшли 6 тонн кокаїну

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Вночі: звільнених з полону військових направлять на реабілітацію, базу США в Іраку обстріляли ракетами, а в Уругваї знайшли 6 тонн кокаїну

Офіс президента України / Facebook

Звільнені з полону військовослужбовці ЗСУ пройдуть обстеження та реабілітацію. Про це йдеться в заяві Міністерства оборони. Дванадцятьох військовослужбовців доставили до головного військового шпиталю у Києві. Усі звільнені з полону бійці пройдуть поглиблене медичне обстеження та отримають психологічну допомогу. Начальник госпіталю генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук заявив, що, за попередньою оцінкою, вони в задовільному стані.

Військову базу США в Іраку обстріляли ракетами

Військовим частини США в районі іракського Ет-Таджі за 27 км на північ від Багдада завдали ракетного обстрілу. Про потерпілих і руйнування поки не повідомляють. Напередодні Пентагон заявив, що військові США завдали ударів обʼєктам проіранського шиїтського воєнізованого угруповання «Катаїб Хезболла» в Іраку та Сирії. Місцеві ЗМІ повідомили, що в результаті ударів по базі цього угруповання на ірако-сирійському кордоні загинули чотири бійці, а ще 30 отримали поранення.

Bloomberg назвав наймолодшого мільярдера року

22-річна американська модель Кайлі Дженер очолила рейтинг Bloomberg і стала наймолодшою мільярдеркою в світі. Вона заснувала косметичну компанію Kylie Cosmetics, підписала ексклюзивне партнерство з Ulta Beauty Inc. і продала 51 % акцій за $600 млн. За 2019 рік найбагатші люди світу стали багатшими на $1,2 трильйона, що на 25% більше, ніж було в 2018-му. наприклад, на $36,5 млрд розбагатів француз Бернар Арно, ставши третім найбагатшим чоловіком світу.

В Уругваї перехопили кокаїну на $1,3 млрд

В Уругваї на морський митниці в порту Монтевідео правоохоронці виявили рекордну для країни партію кокаїну, повідомляє BBC. 4,4 тонни наркотику були знайдені в чотирьох контейнерах соєвого борошна. Сканери в порту зафіксували дивну речовину в контейнерах. Підозри викликало також те, що дана фірма не перевозила раніше сою в таких обсягах. У контейнері виявили понад 3 тис. «цеглин» кокаїну, кожна з яких важила 1,1 кг (2,4 фунта), а ще 1,5 тонни пізніше знайшли на ранчо наркоторговців.