Google радить своїм працівникам у Північній Америці працювати з дому через спалах коронавірусу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Компанія Google рекомендувала своїм працівникам у північноамериканських офісів працювати з дому через розповсюдження коронавірусу нового типу. Про це повідомив телеканал CNBC з посиланням на представника компанії.

Google надіслала памʼятку всім своїм працівникам у Північній Америці, в якій радить їм працювати принаймні до 10 квітня дистанційно. Останніми днями корпорація давала такі поради працівникам своїх офісів у районі затоки Сан-Франциско, в Дубліні та Сіетлі.

Зазначається, що у Північній Америці понад 100 тисяч працівників корпорації. Офіси Google залишаться відкритими для працівників, якщо вони хотітимуть фізично бути присутнім на роботі. Генеральний директор Google Сундар Пічаї закликав працівників «зробити свій внесок» до соціального дистанціювання.

  • У заступниці міністра охорони здоровʼя Великої Британії діагностували коронавірус.
  • Спалах інфекції COVID-19, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2, розпочався наприкінці 2019 року в китайському місті Ухань. Згодом коронавірус почав стрімко поширюватися країнами Азії і до кінця січня дійшов до США та Євросоюзу. Окрім КНР, основні осередки спалаху наразі в Італії, Ірані, Південній Кореї, Франції, Іспанії, Німеччині та США. Всього у світі заражені 119 132 особи, з яких 65 765 одужали. Зафіксовано 4 284 смерті.
  • В Україні перший випадок коронавірусу виявили 3 березня. Його діагностували в Чернівцях у чоловіка, який раніше відвідував Італію.
  • Чернівецька обласна адміністрація повідомляла про госпіталізацію ще двох людей з підозрою на коронавірус. Їх доправили до лікарні 7 та 9 березня.