Автобуси в Радомишль скасували після смерті українки від коронавірусу

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Центральна автостанція Житомира скасувала всі рейси в Радомишль, де напередодні від коронавірусу померла жінка. Про це «Бабелю» повідомили у довідковому бюро автовокзалу.

Представник автостанції зазначила, що через небезпеку зараження коронавірусом були скасовані всі рейси, заплановані у березні. Подальша ситуація з транспортом невідома. Така сама інформація вказана й на електронному табло вокзалу.

Раніше голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко на брифінгу розповів, що створений при облдержадміністрації оперативний штаб звернувся до автоперевізників з пропозицією скасувати автобусні рейси, що звʼязують Житомир з Радомишлем та Києвом.

  • Спалах інфекції COVID-19, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2, почався наприкінці 2019 року в китайському місті Ухань. Згодом коронавірус став стрімко поширюватися країнами Азії й до кінця січня дійшов до США та Євросоюзу. Станом на 14 березня кількість заражених коронавірусом в усьому світі зросла до 145 374 осіб.
  • 11 березня Всесвітня організація охорони здоровʼя оголосила пандемію коронавірусу COVID-19, а в Україні ввели тритижневий карантин.
  • В Україні зараження коронавірусом підтвердили у трьох осіб. 13 березня від коронавірусу померла 71-річна жінка з Радомишля Житомирської області.