«Укрзалізниця» закриває міжнародні маршрути на період карантину

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

«Укрзалізниця» закриває міжнародні пасажирські перевезення на період карантину. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Наголошується, що згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України № 288 тимчасово закриваються всі міжнародні пасажирські маршрути. У той же час, вантажні перевезення за кордоном і внутрішні маршрути поки що залишаються без змін.

«Укрзалізниця буде повертати пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди — без стягнення додаткових зборів. Для цього потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу, квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн-сервіси», — зазначено в повідомленні УЗ.

  • Компанія «Укрзалізниця» з 15 березня припиняє пасажирське сполучення з Польщею — через рішення останньої тимчасово закрити міжнародне сполучення з іншими країнами внаслідок коронавірусу.
  • Центральна автостанція Житомира скасувала всі рейси в Радомишль, де напередодні від коронавірусу померла жінка. Через небезпеку зараження коронавірусом були скасовані всі рейси, заплановані у березні. Подальша ситуація з транспортом невідома.
  • Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» виконає додаткові рейси до закриття пасажирського авіасполучення в ніч із 16-го на 17-те березня для вивезення українців з інших країн.