Apple заборонила ігри про коронавірус

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Компанія Apple заборонила публікувати в AppStore ігри та розважальні додатки про коронавірус. Водночас компанія не перешкоджає поширенню додатків на цю тему від компетентних розробників: урядових чи неурядових організацій, що займаються питаннями охорони здоровʼя, а також медичних установ. Про це повідомляє пресслужба Apple.

«Ми критично оцінюємо додатки, щоб переконатися, що їх джерела даних заслуговують довіри і що розробники, які представляють ці додатки, належать визнаним організаціям. До таких належать урядові організації, неурядові організації, що займаються питаннями охорони здоровʼя, компанії, що мають глибокі знання в галузі охорони здоровʼя, а також медичні або освітні установи. Розважальні або ігрові програми на тему COVID-19 заборонені», — пояснили у компанії.

Apple зазначає, що у період пандемії COVID-19 люди сподіваються, що додатки будуть надійними джерелами інформації, допомагаючи користувачам зрозуміти останні нововведення в галузі охорони здоровʼя, зʼясувати, де вони можуть отримати допомогу, якщо це необхідно, або надати допомогу іншим.