«Нова пошта» тимчасово скасувала плату за зберігання посилок

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Компанія «Нова пошта» до кінця карантину скасувала плату за зберігання посилок. Про це повідомляється на сайті компанії.

Там додали, що скасування плати діятиме до 3 квітня. Крім того, компанія заявила, що продовжує працювати у звичайному режимі. У «Новій пошті» підкреслили, що всі відділення оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками, а всі приміщення дезінфікуються спеціальними засобами.

«Ми контролюємо відстань у черзі і не допускаємо великого скупчення людей. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи в разі погіршення самопочуття», — зазначають у компанії.

  • «Укрпошта» скасувала плату за зберігання посилок, за якими отримувачі не прийшли вчасно.
  • Уряд погодився на пропозиції Зеленського щодо протидії коронавірусу, зокрема, обмежити кількість людей у громадському транспорті та закрити метро.
  • На період карантину діятимуть обмеження щодо кількості пасажирів у громадському транспорті: до 10 осіб у маршрутках і до 20 осіб у тролейбусах, автобусах, вагонах трамвая. Контролювати кількість людей будуть водії, які матимуть право викликати поліцію, якщо пасажири не будуть їх слухатись.