«Київстар» відкрив безкоштовний доступ до сервісу телемедицини Doctor Online

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Київстар» відкрив безкоштовний доступ до сервісу телемедицини Doctor Online

Pixabay

Телеком-оператор «Київстар» відкрив безкоштовний доступ до сервісу для віддаленої консультації з лікарями Doctor Online. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У компанії повідомили, що користувачі незалежно від місцезнаходження зможуть безкоштовно і цілодобово проконсультуватися з більш ніж 40 лікарями, отримати рекомендації з лікування, використовуючи чат, відео або аудіовиклик.

Крім того, через Doctor Online у пацієнта є можливість відправити лікарю файли (аналізи для розшифровки, фото, попередні призначення тощо). Також, якщо лікар рекомендує здати аналізи, користувач може відразу в додатку записатися на дослідження в лабораторію і здійснити оплату банківською карткою.

Що таке Doctor Online?

Додаток у сфері телемедицини, розроблений однойменною компанією за підтримки компанії «Київстар». У додатку користувачі можуть: звернутися до фахівця за консультацією як через чат, так і через відео або аудіо дзвінок, отримати направлення на аналізи, а також замовити доставку ліків у партнерів додатка. Серед іншого пацієнти також можуть запланувати в календарі графік прийому медикаментів, і в потрібний час додаток нагадає про необхідність вжити ліки.