Apple презентувала новий MacBook Air із клавіатурою-«ножицями»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Компанія Apple 18 березня презентувала новий MacBook Air з оновленим механізмом клавіатури. Про це йдеться на сайті Apple.

Оновлений MacBook Air отримав нову клавіатуру Magic Keyboard із поліпшеним механізмом «ножиці» і ходом клавіш в 1 мм. Попереднє покоління цієї моделі мало клавіатуру з механізмом «метелик», на який часто скаржилися власники пристроїв.

Apple

Також новий 13,3-дюймовий MacBook Air оснащений 4-ядерним процесором Intel Core 10 покоління і SSD-накопичувачами на 256 ГБ з можливістю розширення до 2 ТБ. Продуктивність ноутбука, за словами розробників, зросла на 80%. У MacBook Air розробники вирішили встановити нові динаміки, які передають більше низьких частот і звучать на 25% голосніше.

На вибір є три кольори: сталевий, темно-сірий і золотий. Продаж стартує у середу, 18 березня. Новий девайс на $100 дешевше за моделі минулого покоління — базова комплектація оцінюється в $1000.

Apple

  • Також 18 березня Apple представила новий iPad Pro зі вбудованим 3D-сканером і підтримкою трекпеду. Планшет отримав 8-ядерний процесор A12Z Bionic, подвійну камеру від iPhone 11 Pro, пʼять мікрофонів і вбудовану памʼять від 128 ГБ.