У дружини нардепа Шахова виявили коронавірус

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У Київській області другою людиною, в якої виявили коронавірус COVID-19, стала дружина народного депутата Сергія Шахова. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості, повідомили у Київській обласній держадміністрації.

«Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості», — інформують в ОДА.

Першим хворим у Київській області виявився народний депутат Сергій Шахов (група «Довіра»). Спочатку Шахов повідомив «Українській правді», що коронавірус виявили у його сестри. Але згодом після розмови з представником клініки він уточнив, що коронавірус виявили не у його сестри, а у дружини.

За його словами, наразі чекають на результати аналізів щодо коронавірусу матір та сестра нардепа. Вся сімʼя Шахова ізольована. Під час прямої трансляції у Facebook нардеп розповів, що з 7 по 10 березня був у Швейцарії. Але він вважає, що заразився не там, а в Україні.

  • В Україні підтверджені 16 випадків коронавірусу: у Чернівецькій області захворіли 10 людей, у Житомирській — 1, у Київській — 2, у Донецькій — 1, у Києві — 2. Летальних випадків також два.
  • Всесвітня організація охорони здоровʼя (ВООЗ) заявила про початок перших випробувань вакцини від коронавірусу COVID-19.