Джорджо Армані викупив шпальти в понад 60 італійських газетах для подяки медикам

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Дизайнер Джорджо Армані викупив шпальти у понад 60 італійських щоденних газетах, щоб подякувати усім медикам за тяжку та наполегливу боротьбу з коронавірусом COVID-19. Про це пише WWD.

Серед газет, які опублікували лист Армані, були основні національні щоденні видання: Corriere della Sera, La Repubblica, La Stampa, Il Giornale і Il Sole 24 Ore. Також спортивні газети — Tutto Sport і Corriere dello Sport, і регіональні видання — Gazzetta del Sud, La Sicilia, Corriere Adriatico, Messaggero Veneto, La Nuova Venezia, Il Tirreno, Brescia oggi та інші.

Дизайнер написав лист медичним працівникам, який газети розмістили на всю шпальту.

«Дуже зворушливо бачити, як глибоко ви зайняті своєї роботою, попри труднощі, і які зусилля прикладаєте — тепер про них знає весь світ. І особливо [зворушливо] бачити, як ви плачете. Я думаю, що мої почуття також повʼязані з моїм власним бажанням стати лікарем, коли я був молодим і шукав свій шлях. Уся компанія Giorgio Armani хоче підтримати всіх вас, усіх фахівців цієї сфери. Я особисто хочу висловити вам підтримку», — написав в листі Армані.

  • На початку цього місяця дизайнер пожертвував €1,25 млн для декількох італійських лікарень та установ, які борються з поширенням коронавірусу в країні.
  • В Італії через пандемію коронавірусу станом на 20 березня померли 14 лікарів. Федерація лікарських гільдій Італії (FNOMCEO) створила список лікарів, які померли від епідемії, і щодня оновлює його.
  • Влада італійського міста Мілан вивела на вулиці армію як один із заходів з протидії епідемії COVID-19.