У нардепа Горбенка виявили коронавірус

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У нардепа від «Слуги народу» Руслана Горбенка діагностували коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це у Facebook повідомила нардепка Євгенія Кравчук.

За її словами, зараз Горбенко перебуває в Олександрівській лікарні з лівостороннім запаленням легень. Кравчук також додала, що Горбенко в останній місяць не виїжджав за кордон, а тому міг заразитися лише в Україні.

«Наразі ясно, що симптоми у Руслана проявилися лише 19 березня, тому, найвірогідніше, перебуваючи 17-го на позачерговому засіданні Ради, він ще не міг заразити колег. Але коло близьких контактів зараз встановлює Апарат Верховної Ради. Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, в який входить Руслан, на засідання в останні 14 днів не збирався», — додала нардепка.

Перед цим сам Горбенко на сторінці у Facebook підтвердив, що перебуває у Олександрівській лікарні (Київ), і повідомив, що один з його тестів на коронавірус дав позитивний результат.

«У середу минулого тижня ввечері піднялася температура, у четвер був кашель, потім полегшало, у суботу я приїхав до лікарні, настояв на рентгені, бо при прослуховуванні все начебто було добре, виявили лівостороннє запалення легенів», — розповів нардеп.