В Україні за добу зафіксували 11 нових випадків коронавірусу. Кількість інфікованих зросла до 84 осіб

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

В Україні за минулу добу зафіксували 11 нових випадків інфікування коронавірусом COVID-19. Таким чином, кількість інфікованих коронавірусом зросла до 84 осіб, повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоровя.

«За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків», — йдеться у повідомленні.

  • Згідно з даними карти поширення COVID-19 від Університету Джонса Гопкінса, у світі коронавірусом заражені понад 381 000 осіб, з яких 16 563 померли. У пʼятірку найзараженіших входять Китай, Італія, США, Іспанія і Німеччина.
  • 23 березня Кабінет міністрів ввів режим надзвичайної ситуації в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях. Раніше режим НС ввели в Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Тернопільській, Київській, Харківській областях, а також у Києві.
  • Премʼєр-міністр Денис Шмигаль в ефірі телеканалу ICTV заявив, що ситуація в країні із коронавірусом помірна і підстав для введення надзвичайного стану немає. Напередодні міністр охорони здоровʼя Ілля Ємець закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні. Про це ж просив і мер Чернівців.