Гітарист Radiohead переконаний, що хворий на коронавірус. Але тест не робив

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

51-річний гітарист британської групи Radiohead Ед ОʼБраєн заявив, що заразився коронавірусом. Про це повідомляє Billboard.

«Я насправді дуже радий, що потрапив в першу хвилю людей, які заразилися, тому що, сподіваюся, у мене зараз є імунітет, і за декілька тижнів зможу вийти в суспільство і допомагати, робити доставку їжі або щось інше», — заявив музикант.

За словами гітариста, він хворіє вже 10 днів. До цього у нього симптоми були схожі на грип або ГРВІ, але нещодавно він втратив здатність відчувати смак і запах.

ОʼБраєн запевнив, що вже краще почувається і переносить хворобу як звичайний грип. Пізніше в своєму Instagram він попередив, що не перевірявся на коронавірус, тому що «дістати тест непросто», і сам він вважає, що тестування слід проводити серед літніх і вразливих категорій населення.

Також музикант запевнив, що перебуває в ізоляції.

  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла роль дівчини Джеймса Бонда, заявила, що повністю одужала від коронавірусу COVID-19.
  • У голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, який засуджений до 23 років позбавлення волі за сексуальні домагання та насильство, діагностували зараження коронавірусом.
  • Минулого тижня голлівудського актора Тома Генкса і його дружину Ріту Вілсон виписали з лікарні, де вони проходили лікування від коронавірусу COVID-19.