У вагітної жінки в Ірпені виявили підозру на коронавірус. Багатоповерхівку, де вона мешкає, терміново продезінфікували

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Ірпені (Київська область) зафіксували перший випадок підозри на коронавірусну інфекцію, через що комунальники провели дезінфекцію будинку, де живе потенційна захворіла. Про це у Facebook повідомив заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

Він повідомив, що у вівторок 4-та амбулаторія Ірпеня отримала позитивний тест на коронавірус у вагітної жінки. Остаточний діагноз встановлять лікарі клініки, куди направили пацієнтку.

Пізніше Маркушин повідомив, що комунальники провели дезінфекцію в будинку на вулиці Тургенівській, 50А, де живе жінка. Разом з комунальниками на місце прибула Муніципальна варта Ірпеня, яка спільно з Національною поліцією та працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій через гучномовці повідомляли жителям про дезінфекцію та просили мешканців самоізолюватися.

Журналістка Михайлина Скорик-Шкарівська повідомила, що жінка заразилася від родички, яка була за кордоном. Крім того, наразі лікарі не знають, куди везти жінку, з огляду на її вагітність. «Біла Церква не підходить, тому на цю ніч жінку помістили ізольовано в пологовий у Ворзелі. Їй треба інфекційне в пологовому, як я розумію, але влада дає надто мало інформації — це все треба перевіряти», — розповіла журналістка.