Депутат від СН Лерос опублікував відео, де брат Єрмака «продає» державні посади. Глава ОПУ вже звернувся до СБУ

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Депутат від «Слуги народу» Гео Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади.

«Відео-докази того, як Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму в правоохоронні структури та оборонку (привіт з РФ), ну і звичайно заробіток на державі», — заявив Лерос.

На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади у Київській митниці й «Укрзалізниці».

На одному з відео брат глави ОПУ начебто проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче керувати «Укрзалізницею».

На іншому відео невідомий чоловік розповідає , що в нього є «гарна дівчинка, яка хоче очолити ТРК «Україна» чи Національний комплекс «Експоцентр України».

Водночас сам глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що подав заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдження цих відео з його братом Денисом.

«Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їхньої достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися в Гео Лероса», — пояснив він.

На відеозаписах вказані час і дата зйомки: 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року.