«Нас з братом облили брудом». Брат Єрмака спростував участь у «продажу» державних посад

Автори:
Марія Жартовська, Олег Панфілович
Дата:

Брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис спростував інформацію про те, що обговорював з ким-небудь призначення на державні посади. Про це він написав у Facebook-месенджері в коментарі «Бабелю».

У неділю, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос опублікував у Facebook відео, де людина, схожа на брата глави Офісу президента Андрія Єрмака Дениса, обговорює питання призначення на різні державні посади.

«Шахраї, нарізка. По суті, я обговорюю проєкти, які подавав у системі звернення громадян до Кабміну. Прикро, що мої ініціативи реформ і проєктів мало того що не розглянули на Кабміні (відписки, понад 50), але й особисто мене і брата облили брудом», — написав він у Facebook-месенджері у відповідь на питання «Бабеля» про записи. На уточнююче запитання, чи памʼятає він, з ким зустрічався, Денис Єрмак відповів, що ні.

«Ви знаєте, я завжди відкрито з усіма зустрічаюся, не шепочуся (видно на відео) і не знаю, хто міг спеціально придумати таке вкидання. Ворогів, думав, у мене немає, а ось виявилося, що їх достатньо», — написав Єрмак.

Єрмак сказав, що всі його досягнення, благі ідеї та репутація знищені. Додав, що зараз він живе з батьками, з майна в нього лише хороший ноутбук, телефон і велосипед, подарований його другом.

«Бабель» отримав коментар Дениса Єрмака до публікації статті на сайті «Радіо Свобода». Журналісти «Схем» повідомили, що відео, де Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади, записувала особа з його оточення.