Директор «Укрпошти» заявив про доставку секс-товарів. Депутатка звинуватила його в сексизмі, а Криклій запитав про статистику

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський опублікував у Facebook пост про те, що його компанія-оператор буде безкоштовно доставляти секс-товари і книги. Напис з цією інформацією був розміщений у вигляді слогану на фото із дівчиною.

«Новий місяць, нові завдання, новий клієнтський сегмент. А ви комуналка, пенсіонери... Ширше треба мислити в період кризи», — написав він у пості.

Пізніше до нього в коментарі прийшла депутатка від «Слуги народу» Марина Бардіна. Вона дорікнула «Укрпошті» у сексизмі через ілюстрацію.

«Це жарт, чи серйозно? [...]. Ви вже куди сучасніше таких совкових реклам, де для «привернення уваги» використовують чиєсь тіло! Адже можна покреативити і нести в народ інші цінності», — написала Бардіна.

Смілянський відповів, що пост був жартом, приуроченим до 1 квітня, і в ньому не було прямого посилання на сайт «Укрпошти». Згодом він дописав, що «на фото сильна, розумна, фінансово незалежна жінка, яка дотримується карантину і працює дистанційно з документами».

Через деякий час до коментарів підключився міністр інфраструктури Владислав Криклій. «Публіка прагне дізнатися статистику замовлень і динаміку», — написав він.