Уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть доступні для школярів з окупованих територій Донбасу та Криму

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Школярі з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, АР Крим і міста Севастополя зможуть переглядати відеоуроки «Всеукраїнської школи онлайн» в ефірі телеканала «Дом». Про це повідомляє пресслужба президента.

Мешканці окупованого півострова, які мають доступ до супутникового телебачення, зможуть дивитися відеоуроки в ефірі «UA: Перший» та інших каналів-партнерів проекту, які входять до їхнього пакета.

Крім того, діти з тимчасово окупованих територій зможуть переглядати записи уроків на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube.

У межах проєкту 40 педагогів з Києва запишуть відеоуроки з таких предметів: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія, біологія.

  • У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5—11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Щоранку, о 10:00, з понеділка до п’ятниці уроки транслюватимуть українські телеканали.