У Києві кількість інфікованих коронавірусом зросла до 214 людей

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У Києві станом на 4 квітня 214 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. Одужали 12 пацієнтів, померли — троє. Про це повідомив мер Віталій Кличко.

За минулу добу у столиці зафіксували 25 нових випадків коронавірусу — інфіковані 15 жінок віком від 23 до 65 років та десять чоловіків віком від 17 до 68 років. У тому числі захворіли ще двоє медиків.

10 пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні, 15 лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

  • Станом на 10:00 4 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1 096 випадків коронавірусу. Померли 28 людей, одужали — 23.
  • 3 квітня уряд затвердив перелік додаткових обмежень для посилення карантинних заходів проти поширення коронавірусу. Із 6 квітня буде заборонено перебувати у громадських місцях без масок, пересуватися вулицями більше ніж по двоє, перебувати на вулицях без документів, а також відвідувати парки та дитячі майданчики. Між областями встановлять КПП, де людям будуть вимірювати температуру.
  • За даними «Слідство.Інфо», Київ майже на 65 мільйонів гривень придбав 400 відеокамер, які вимірюватимуть температуру тіла, а також розпізнаватимуть обличчя.