Серіалу «Твін Пікс» — 30 років. Маклаклен запропонував фанатам влаштувати спільний онлайн-перегляд

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

До 30-річчя культового серіалу Девіда Лінча «Твін Пікс» актор Кайл Маклаклен, який зіграв агента Купера, запропонував шанувальникам спільний онлайн-перегляд однієї з серій. Про це він написав у своєму Twitter.

Перегляд має відбутися 8 квітня. «Я помітив, що деякі з вас переглядають, а деякі вперше дивляться «Твін Пікс», тому я подумав, чому б нам не встановити час, коли ми зможемо подивитися ваш улюблений епізод разом», — написав Маклаклен.

Актор попросив шанувальників назвати у коментарях найулюбленішу серію з першого або другого сезону, при цьому він не уточнив, як обиратиме серію для перегляду.

  • «Твін Пікс» — американський серіал, створений режисером Девідом Лінчем та сценаристом Марком Фростом. Події серіалу розгортаються у вигаданому містечку Твін Пікс на північному сході штату Вашингтон. Серіал уперше вийшов на екрани у США, його транслювали з 8 квітня 1990 року.
  • Лінч випустив 13-хвилинний короткометражний фільм під назвою «Мурашина голова» (Ant Head). Премʼєра ролика відбулась на Festival of Disruption на початку року. Тепер його можна побачити на YouTube-каналі Sacred Bones Records.