Джонні Депп через карантин завів Instagram, раніше його в соцмережах не було

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Голлівудський актор Джонні Депп 16 квітня завів Instagram, раніше в нього не було акаунтів у соцмережах. За перші години на нього підписалися майже пів мільйона фоловерів, зараз їхня кількість перевищує 1,8 млн.

Першою публікацією актора стало фото, на якому він сидить при свічках. Другою публікацією стало 8-хвилинне відео, в якому Депп зізнався, що це його перший досвід спілкування з аудиторією через соцмережі, і поділився думками щодо пандемії коронавірусу.

«Раніше у мене не було особливих причин заводити соцмережі. Але тепер час настав. Загроза, що іде від невидимого ворога, вже обернулася трагедією і зруйнувала життя людей. Люди хворіють, борються за можливість дихати. Люди вмирають із лякаючою частотою. Усе це — результат глобальної пандемії».

«Я вважаю, нам потрібно допомогти одне одному пройти через ці темні часи, через болісні часи — заради всіх, кого ми любимо, наших близьких, один одного, усього світу і заради майбутнього», — сказав актор.

Депп закликав людей залишатися вдома: «Малюйте, читайте, думайте, вчіться, знімайте кіно на смартфон, грайте на музичних інструментах, якщо граєте. Якщо ні — знайдіть кілька уроків».

Актор презентував фоловерам кавер-версію “Isolation” Джона Леннона, яку записав разом з колишнім гітаристом The Yardbirds Джеффом Беком.