На вулицях Нью-Йорка знайшли вантажівки з десятками померлих від коронавірусу

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Нью-йоркські правоохоронці знайшли кілька вантажівок, заповнених трупами — виявилось, що місцевому похоронному бюро через коронавірус не вистачає місця для зберігання мертвих тіл.

Про це повідомляє Huffington Post.

Занепокоєні трупним смородом мешканці Брукліна викликали службу порятунку, яка виявила чотири вантажівки, наповнені мертвими тілами. З’ясувалося, що для зберігання близько 50 трупів місцеве похоронне бюро орендувало машини з льодом.

Фірма Andrew T. Cleckley, відповідальна за тіла у вантажівках, не мала де зберігати їх через високу смертність від коронавірусу. Працівники похоронного бюро не могли контролювати поширення смороду і лише згодом домоглися отримати велику морозильну вантажівку.

Як зазначає New York Post, мешканці довколишніх будинків висловили обурення таким ставленням до померлих, а глава Брукліна Ерік Адамс заявив, що така ситуація є неприйнятною.

Правоохоронці не вбачили у події правопорушення — у місті через нестачу місця у моргах широко використовують морозильні контейнери для вантажівок. Керівники похоронних бюро по всьому Нью-Йорку просять допомоги через переповненість мертвими тілами.