Замість Ткаченка в Раду зайде колишній суддя Денис Маслов. Що про нього відомо?

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Після призначення міністром культури нардепа від «Слуги народу», голови комітету Ради з гуманітарної та інформаційної політики Олександра Ткаченка його місце у ВР займе юрист і колишній суддя Денис Маслов.

Про це свідчать дані у Центральній виборчій комісії.

На виборах до Ради Маслов значився у списку партії «Слуга народу» під номером 138.

У фракції «Слуга народу» Маслова називають гідною заміною Ткаченку. «Пан Маслов — досвідчений юрист і тому він, можливо, буде працювати в іншому комітеті, але я думаю, що це гідна заміна», — наголосив голова фракції Давид Арахамія, цитує Інтерфакс-Україна.

Що про нього відомо?

Денис Маслов, 37 років, проживає у Дніпрі. Закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. Гончара. Має другу вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа».

Керуючий партнер адвокатського обʼєднання Lawatec і засновник юридичної фірми «Форца». Член ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників.

Також він є директором «Авін трейд», основною діяльністю якого вказана оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Раніше працював суддею Дніпровського районного суду міста Камʼянське Дніпропетровської області.

Нардеп від «Слуги народу» Олександр Ткаченко має очолити Міністерство культури. До цього Ткаченко тривалий час очолював медіагрупу «1+1 Media». Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вже вніс до парламенту відповідну постанову.

Згодом стало відомо, що постанову про призначення Ткаченка вже підтримали на профільному комітеті з питань гуманітарної та інформаційної політики. Голосування у Раді заплановане на завтра, 4 червня, повідомила народний депутат від «Слуги народу» Євгенія Кравчук.