Шеф поліції Г’юстона закликав Трампа закрити рота і звинуватив його у браку лідерства

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Шеф поліції Г’юстона закликав Трампа закрити рота і звинуватив його у браку лідерства

Скриншот / CNN

Шеф поліції Г’юстона розкритикував поведінку президента Дональда Трампа і закликав народ і поліцію припинити насильство і змінити ситуацію мирно, шляхом голосування на прийдешніх виборах.

Про це повідомляє CNN.

Голова міської поліції Г’юстона Арт Ачеведо прокоментував нещодавній витік розмови Дональда Трампа з губернаторами, у якій він звинуватив їх у слабкості та закликав заарештувати протестувальників і «домінувати» над ними.

«Будь-ласка, якщо ви не можете сказати нічого конструктивного, тримайте свій рот на замку. Тому що ви ставите під удар чоловіків та жінок, яким ледь виповнилося 20 років. Це не про домінування, це про завоювання сердець та думок», — сказав Ачеведо.

Він також підкреслив, що президенту бракує лідерських якостей, і його поведінка сіє невігластво. За його словами, проблематика протестів значно глибша за погану роботу поліції і полягає в глобальній нерівності, що існує в суспільстві.

Ачеведо закликав народ і поліцію припинити насильство і встати до виборчих дільниць, щоб змінити ситуацію мирно, шляхом голосування.