Прибережні зони поблизу Азовського моря посилили нарядами Нацгвардії

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Прибережні зони і зони відпочинку поблизу Азовського моря посилили нарядами Нацгвардії. Вони патрулюватимуть в Маріуполі і курортних містечках Мелекине, Білосарайська Коса, Ялта.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Наряди вивели для підтримання громадського порядку та контролю за додержанням громадянами карантину. Патрулювання відбуватиметься до кінця курортного сезону.

«Із потеплінням кількість відпочивальників на пляжах збільшується. Запрацювали заклади харчування, готелі та спортивні майданчики у прибережних районах. У зв’язку з цим, такі місця були підсилені пішими нарядами, а також автопатрулями Нацгвардії у взаємодії із Нацполіцією», — сказав підполковник Нацгвардії Сергій Загреба.

  • Ресторани і кафе зможуть повноцінно відновити роботу з 5 червня. Міністерство охорони здоровʼя опублікувало постанову про тимчасові правила роботи. Закладам дозволено приймати відвідувачів усередині приміщення.
  • В Україні при цьому зросла кількість областей, які не готові до послаблення карантину. Зараз критеріям не відповідають вісім областей і Київ.