Модель, репер та тенісист. Forbes назвав найбільш високооплачуваних знаменитостей

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Модель, репер та тенісист. Forbes назвав найбільш високооплачуваних знаменитостей

Pixabay

Журнал Forbes опублікував список найбільш високооплачуваних зірок.

Рейтинг очолила модель Кайлі Дженнер, яка заробила $590 млн. Видання зазначило, що хоча Дженнер «роками перебільшувала масштаби свого бізнесу», проте гроші, отримані нею від продажу 51% своєї косметичної компанії є реальними.

На другому місці виявився репер Каньє Вест, який заробив $170 млн. Найбільшу частину доходів він отримав від угоди з виробництва кросівок Yeezy з Adidas. На третю сходинку потрапив тенісист Роджер Федерер, який заробив $106,3 млн. Він став першим представником цього виду спорту, який посів перше місце серед спортсменів.

Також у першу десятку увійшли футболісти Кріштіану Роналду ($105 млн), Ліонель Мессі ($104 млн), Неймар ($95 млн), актор Тайлер Перрі ($97 млн), найбільш високооплачуваний радіоведучий у світі — Говард Стерн ($90 млн), баскетболіст Леброн Джеймc ($88 млн) і актор Дуейн Джонсон ($87,5 млн).

Зазначається, що сотня найбільш високооплачуваних знаменитостей планети сукупно заробила $6,1 млрд без урахування податків і зборів, що на $200 млн менше у порівнянні з минулим рейтингом.