У Києві коронавірус за добу виявили у 82 людей. Одужали 27 хворих

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

Plastifikator x «Бабель»

У Києві кількість інфікованих коронавірусом за минулу добу збільшилася на 82 людини, серед них 14 медиків. Станом на 5 червня загалом у столиці коронавірус підтвердили у 3 292 хворих. Всього в Україні виявили майже 26 тисяч інфікованих коронавірусом.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

За минулу добу захворіли 47 жінок віком від 19 до 94 рокiв, 28 чоловіків від 22 до 77 рокiв, пʼять дівчаток віком від 7 місяців до 14 років і два хлопчики, яким 9 і 10 років.

До лікарень столиці госпіталізували 16 хворих. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

За добу одужали 27 осіб. Померли від коронавірусу 4 людини. Всього інфекцію подолали 876 киян, 73 людини померли.

Найбільше випадків захворювання підтвердили в Дарницькому (21), Подільському (13) та Деснянському (12) районах.

  • Із 5 червня в Україні відновлюють внутрішнє авіасполучення. Ресторани та кав’ярні теж зможуть повноцінно працювати. Переходити на наступний етап послаблення карантину можуть тільки регіони зі сприятливою епідемічною ситуацією.
  • Станом на 5 червня Київ, Волинська, Житомирська, Львівська, Рівненська, Чернівецька, Донецька та Луганська області не відповідають епідемічним критеріям, а тому не зможуть повноцінно відкрити ресторани та кафе з 5 червня.
  • В Україні розпочали проводити ІФА-тестування для виявлення антитіл до коронавірусу. Станом на кінець травня вже провели 1 355 тестів.