«Я не знаю, як жити далі»: Актор Єфремов записав перше звернення після резонансної ДТП

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Російський актор Михайло Єфремов, який наразі перебуває під домашнім арештом, записав перше відеозвернення після резонансної ДТП за його участю, під час якої загинув чоловік.

Відео розміщене на Youtube-каналі проєкту «Громадянин поет».

У своєму зверненні Єфремов визнає, що під час ДТП був п’яним і що сідати в такому стані за кермо «непробачно». Водночас він попросив вибачення у рідних та близьких загиблого Сергія Захарова та пообіцяв їм будь-яку допомогу, якщо вони зможуть і захочуть її прийняти.

Окремо актор наголошує, що не використовуватиме свої зв’язки для того, аби «відмазатися» від покарання.

«Та й як тут відмажешся, коли всі все бачили, та й я бачив, коли проспався і відійшов від шоку… Це не кіно, назад не відмотати. Кінець. Немає більше ніякого Єфремова. Зрадив я всіх. Вибачте, будь ласка. Більше сказати нічого», — підсумував Єфремов.

  • Увечері 8 червня в центрі Москви російський актор Михайло Єфремов влаштував ДТП, у якій загинула людина. Експертиза показала, що актор за кермом перебував у стані алкогольного спʼяніння.
  • Єфремов за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з автофургоном Lada і пошкодив ще кілька машин. Внаслідок аварії загинув водій автофургона — 57-річний Сергій Захаров, який працював курʼєром інтернет-магазину.
  • Наступного дня Таганський районний суд Москви ухвалив рішення посадити Єфремова під домашній арешт на час розслідування.