Племінниця Трампа випустить книжку з непристойними історіями про президента — напередодні виборів

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Племінниця Трампа випустить книжку з непристойними історіями про президента — напередодні виборів

Jackie Ramirez / Pixabay

Племінниця президента США і дочка його покійного брата, Мері Трамп планує цього літа випустити книгу, в якій детально розповість «несамовиті і непристойні» історії про Дональда Трампа.

Про це повідомиляє The Daily Beast з посиланням на джерела, ознайомлені з проєктом.

За даними видання, дочка Фреда Трампа — молодшого 55-річна Мері Трамп планує випустити книжку під назвою Too Much And Never Enough 11 серпня, всього за кілька тижнів до зʼїзду Республіканської партії.

Видавець тримає у таємниці зміст книжки, але видання пише, що одним з основних одкровень стане детальний опис того, як Мері зіграла ключову роль у публікаціях The New York Times про податкові схеми Дональда Трампа і як він використовувував шахрайські податкові схеми й отримав понад $400 млн [у перерахунку на сьогодні] з бізнесу свого батька.

Це розслідування The New York Times було удостоєне Пулітцерівської премії. Мері надала виданню податкові декларації та іншу конфіденційну фінансову документацію, що стало основою для публікацій.

Крім того, у книжці Мері розповість деталі смерті свого батька, який помер у 42 роки від серцевого нападу через ускладнення, викликані алкоголізмом. У книжці Мері стверджує, що Дональд і його батько сприяли смерті Фреда, ігноруючи його алкогольну залежність.

  • Президентські вибори у США відбудуться 3 листопада. Основними кандидатами будуть Дональд Трамп і колишній віцепрезидент США Джо Байден (від Демократичної партії), який вважається головним суперником чинного президента.
  • У компанії Google повідомили про спроби хакерів втрутитися в роботу комп’ютерних систем передвиборчих штабів президента Трампа та Байдена.
  • Раніше Трамп звинуватив Китай у веденні кампанії з дезінформації, яка спрямована на підтримку його конкурента на виборах — Байдена.