Камери автофіксації зафіксували перегони двох Range Rover на трасі Київ — Харків

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху зафіксували два автомобілі Range Rover, які рухалися автодорогою Київ — Харків зі швидкістю понад 200 км/год.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції.

«Найбільшою швидкість була у двох автомобілів Range Rover, у яких збіглися навіть перші символи номерів. Перший автомобіль рухався зі швидкістю 204 км/год, швидкість іншого становила 206 км/год. Камери зафіксували цих порушників на трасі М03 Київ — Харків — Довжанський з різницею у дві секунди», — розповіли у поліції.

Дозволена швидкість на цій ділянці — 110 км/год.

Загалом за минулу добу камери зафіксували 41 автомобіль, який рухався зі швидкістю понад 170 км/год. При цьому один автомобіль за добу перевищив швидкість вісім разів.

  • З 1 червня в Україні запустили систему автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. У Києві та на автомагістралях Київської області в місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками вже встановлено 50 відеокамер. Надалі їх поступово встановлюватимуть у всій Україні. Розміри штрафів — 255 грн у разі перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 20 км/год, але не більше ніж на 50 км/год; 510 грн — при перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш ніж на 50 км/год.
  • За перший день роботи камери зафіксували в Києві майже 36 тисяч порушень.