Холодницький досі не знає, у чому його звинувачують. Засідання комісії Офісу генпрокурора перенесли

Автори:
Вікторія Мартинюк, Оксана Коваленко
Дата:
Холодницький досі не знає, у чому його звинувачують. Засідання комісії Офісу генпрокурора перенесли

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і заступник генпрокурора Назар Холодницький, проти якого кадрова комісія Офісу генпрокурора відкрила дисциплінарне провадження, досі не знає, у чому його звинувачують. Він поки не встигнув ознайомитися з матеріалами справи.

Про це розповів Холодницький, виходячи з Офісу генпрокурора.

Дисциплінарне порушення завели 10 червня, але повідомлення про нього Холодницький отримав лише вчора. Матеріали мають гриф «для службового користування».

На засіданні дисциплінарної комісії, на якому 17 червня мали розглянути клопотання про відсторонення Холодницького від посади до завершення дисциплінарного провадження, заслухали клопотання глави САП, зокрема про залучення представника, про надання матеріалів для ознайомлення, про зняття грифа «ДСК», щоб допустити суспільство. Після клопотань Холодницького комісія ухвалила рішення відкласти засідання на 1 липня.

Напередодні глава САП повідомив, що кадрова комісія Офісу генерального прокурора відкрила дисциплінарне провадження щодо нього. Скарга надійшла від керівника Генеральної інспекції ОГП Сергія Лісаченка.