Microsoft закриває стримінговий сервіс Mixer. Користувачі перейдуть на Facebook Gaming

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

Компанія Microsoft оголосила про закриття стримінгового сервісу Mixer з 22 липня 2020 року. Він «обʼєднається з Facebook Gaming.

Про це повідомили в блозі компанії.

«Час, необхідний для зростання і масштабування нашої спільноти не відповідає стандарту, який Microsoft та Xbox хотіли б надати геймерам. Тому ми закриваємо Mixer і допоможемо спільноті перейти на нову платформу», — пишуть в блозі.

Всі стримери і підписники Mixer зможуть перейти на платформу Facebook Gaming, зберігши аналогічні умови і рівень монетизації акаунтів. Після 22 липня 2020 року Mixer буде перенаправляти користувачів на сторінку Facebook Gaming.

Mixer — це платформа для відео-стрімінгу, заснована в Сіетлі, яка належить Microsoft. Сервіс офіційно запустили 5 січня 2016 року. Mixer фокусувався на відеогеймінгу (включаючи проходження відеоігор), але виділявся серед конкурентів функціями, призначеними для взаємодії глядачів зі стримом.

  • У серпні 2019 року найпопулярніший стример в світі Тайлер Блевінс на прізвисько Ninja оголосив, що йде зі стримінгової платформи Twitch. Він пішов, щоб проводити трансляції на Mixer.