«Укрпошта» налагодила роботу у західних областях. Перед цим були затримки через негоду

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
«Укрпошта» налагодила роботу у західних областях. Перед цим були затримки через негоду

Davide Baraldi / Unsplash

«Укрпошта» відновила доставку пошти та виплатила більшу частину пенсій та соціальної допомоги у західних областях. Затримки та перебої були пов’язані з погодними умовами.

Про це інформує пресслужба підприємства.

«Станом на ранок 26 червня всі внутрішньорегіональні маршрути із відправленнями Укрпошти вийшли в рейс, а отже, кореспонденція буде доставлена адресатам в населених пунктах Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей. Щодо пенсій та соціальної допомоги — їх виплатили 99,7% відділень», — пишуть у повідомленні.

У випадку ускладнення погодних умов маршрути обіцяють перелаштувати.

Перед тим очільник «Укрпошти» Ігор Смілянський попереджав про можливу затримку доставки пенсій у постраждалі від повеней регіони на заході України.

  • У західних областях України через зливи почалася повінь. З берегів вийшли річки, вода прорвала дамби і затопила села. Кілька людей вже загинули. Найбільше постраждали Івано-Франківська, Чернівецька і Закарпатська області. У Тернопільській області теж прорвало дамбу, там почали евакуацію. У Вінницькій області підтопило кілька населених пунктів.
  • Уряд схвалив заходи для боротьби з наслідками лиха. Закарпаття оцінює збитки у 125 млн грн. Івано-Франківська ОДА попросила майже 600 млн грн.