Міністр оборони Сербії з’їздив на парад до Москви. А після цього у нього виявили коронавірус

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У міністра оборони Сербії Александара Вуліна виявили коронавірус після візиту на військовий парад до російської столиці.

Про це пише РТС.

Зазначається, що Вуліна протестували після того, як коронавірус виявили в одного із держсекретарів Міноборони Сербії. Перебіг хвороби в нього безсимптомний, а тому він перебуває на самоізоляції у своєму кабінеті і продовжує працювати.

«Міністр оборони Александар Вулін знову закликає всіх громадян дотримуватися заходів, вжитих республіканським кризовим штабом і урядом Сербії для запобігання поширенню і подолання вірусної інфекції COVID-19», — йдеться в заяві Міноборони.

  • 24 червня в Москві Володимир Путін провів парад, присвячений Дню перемоги, який відклали у травні через пандемію коронавірусу. На трибуни пускали тільки з довідкою, а ветеранів привезли спецтранспортом. Міністр оборони розповідав, що у параді взяли участь військові з імунітетом до коронавірусу.
  • Раніше ЗМІ писали, що мінімум 376 осіб (курсанти, зокрема неповнолітні, та офіцери) захворіли на коронавірус після репетиції параду до Дня перемоги на підмосковному полігоні Алабіно.