Мер Конотопу спалив російський прапор перед посольством РФ

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Міський голова Конотопу Артем Семеніхін спалив російський прапор перед посольством РФ у Києві. Це була його відповідь Анатолію Шарію.

Трансляцію спалення Семеніхін вів у своєму Facebook.

Свій вчинок він пояснив тим, що нещодавно Анатолій Шарій оприлюднив ролик про нього. Мер Конотопу розповів, що із ролику зрозумів, що його «найбільший гріх» — це спалення російського прапора в зоні АТО.

«Тож, Толік Шарій передаю тобі вітання та урочисто спалюю твій прапор. Це ось ця ганчірка [Російської Федерації]. Хай твої власники тобі телефонують і кажуть: «Нащо ти таке робиш, і тепер російські прапори палять прямо під посольством?» — заявив Семеніхін.

  • Прихильники Шарія 17 червня вранці проводили мітинг біля Офісу президента, а після влаштували марш до будівлі МВС. Між прихильниками Шарія та їхніми опонентами сталися зіткнення. Поліція затримала 15 осіб, а в «Національному корпусі» заявили про затримання 12 членів.
  • Після акції у Києві на станції метро «Хрещатик» прихильники Анатолія Шарія побили ветерана полку «Азов». У той же час на станції «Театральна» атакували прихильників Шарія. Кілька молодиків побили щонайменше двох чоловіків.