Байден звинуватив Трампа у нездатності помститися Росії за вбивство військових і сказав, що зробить це сам. Якщо виграє вибори

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Байден звинуватив Трампа у нездатності помститися Росії за вбивство військових і сказав, що зробить це сам. Якщо виграє вибори

Pixabay

Джо Байден розкритикував Дональда Трампа за відсутність реакції на вбивство американських військових у Афганістані за російські гроші та пообіцяв помститися, якщо виграє вибори. Білий дім повідомив, що Трамп не в курсі, про що йдеться.

Про це повідомляє Reuters.

«Він не тільки не впорався з накладанням санкцій чи створенням інших наслідків для Росії за її кричуще порушення міжнародного права, Дональд Трамп продовжив свою ганебну кампанію шанування та самоприниження перед Володимиром Путіним», — сказав Байден.

Прессекретар Білого дому заявив у відповідь, що ані президент, ані віцепрезидент не отримували від розвідки інформації про те, що російські спецслужби платили гроші ісламістам та кримінальним колам Афганістану за вбивство американських солдат, як стверджує The New York Times.

За даними видання, розвідка представила Трампу цю інформацію, але той не вжив жодних заходів щодо помсти. Байден заявив, що помститься Росії сам, якщо цього не може Трамп.

«Якщо мене оберуть президентом, не сумнівайтеся — Володимир Путін отримає по заслугах, і ми зробимо все, щоб Росія за це заплатила», — підкреслив конкурент Трампа за місце в Білому домі.